OSZKTV – Országos 8. helyezés

OSZKTV döntő – gratulálunk iskolánk csapatának!

Immár 14. alkalommal szervezték meg az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyt. A 2018/19-es megmérettetés iskolai, majd a regionális fordulója után következett április 27-én a döntő, amelyre Veszprémben került sor.

Az első fordulóra idén 135 intézményből 2906 diák nevezett. Régiónként és tantárgycsoportonként maximum 20-20 fő és 10 csapat jutott a verseny második fordulójába. Közülük kerültek ki a döntőbe jutott diákok; összesen 71-en, 41 intézményből. Iskolánk képviseletében a 2/10.D osztályos Kónya Zsanett-Molnár Karina-Szabó Zoltán trió régiónkból első helyen, országosan harmadikként jutott a döntőbe, komplex tantárgycsoportban. A döntős csapatoknak igazán aktuális és mindnyájunkat foglalkoztató témában kellett összetett projektmunkát készítenie – Globalizáció, fenntarthatóság a választott szakmában -, majd a beadott munkát egy prezentáció keretein belül élőszóban kiegészítenie, végül valóban komplex ismeretekről, és széles körű tájékozottságról számot adni egy online teszt során.

Diákjaink kiválóan helyt álltak, végül az ország nyolcadik legjobb csapatának járó gratulációkat zsebelhették be a díjátadón.

Szívből gratulálunk a Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája csapatának, büszkék vagyunk rájuk!

https://suliszerviz.com/images/stories/Dok/oszktv_2018-2019/Eredmeny_Komplex_F3_2018.pdf

Felkészítők: Egle Anikó, Bacher Erika, Horváth János

Megosztás ezzel:
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print