Erasmus+ – Diákok 1. turnusának beszámoló előadása

Ma délelőtt beszámolót tartottak a Garadoban 112 napos szakmai gyakorlaton részt vevő tanulóink diáktársaiknak.

Megismerkedtek az érdeklődők a programmal, a várossal, a munkakörnyezettel és munkakörülményekkel. Az olasz vendéglátás néhány sajátosságával, az ösztöndíjasok mindennapjaival, gondos ellátásával, nagyszerű életkörülményeikkel.

A képes élménybeszámolót meg-megszakítva  Evelin, Anett, Zsófi, Cintia, Zoltán és Zalán néhány mondattal is kommentálta az utazást, a beilleszkedést, a munkanapokat, a szabadidő eltöltését, a sok-sok tapasztalatot és a hazautat.

Rácz Zsófia, Szabó Zoltán, Vég Anett, Gutpintér Evelin, Sebestyén Cintia, Sánta Zalán

Egyikük sem bánta meg a gyakorlatot, ahol a vendéglátás számos területén kipróbálhatták magukat, gyakorolhatták az olasz, a német és az angol nyelvet.

A képes beszámoló végén az érdeklődő tanárok és diákok kérdéseket tehettek fel a hat erasmusos felé.

A második turnusra jelentkezők ígéretet kaptak a visszatérőktől, hogy felkészítésükben nagyon szívesen segítenek, még több kérdésükre válaszolnak, elmondják negatív és pozitív tapasztalataikat, például hogyan vészeljék át az első heteket, hogyan küzdhető le a honvágy.

Köszönjük a beszámolót!

A Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája és „A jövő vendéglátóipari szakembereiért” Alapítvány nagyon büszke gradoi hőseire.


Galéria:


Előadás:


Kapcsolódó hivatkozás:

Diákok mobilitása / 1. 2019. május – október

 

Megosztás ezzel:
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print