Diétás szakács

Felnőttoktatásban hirdetve szakács előképzettséggel 2 éves gyakorlattal rendelkezők számára

Diétás szakács

SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ 35 811 03

A szakképesítés-ráépülés alapadatai

 A szakképesítés-ráépülés azonosító száma: 35 811 03

A szakképesítés-ráépülés megnevezése: Diétás szakács

A szakmacsoport száma és megnevezése: 18. Vendéglátás-turisztika

Ágazati besorolás száma és megnevezése: XXVII. Vendéglátóipar

Iskolai rendszerű szakképzésben a szakképzési évfolyamok száma: 0,5

Elméleti képzési idő aránya: 30 %

Gyakorlati képzési idő aránya: 70 %

 

A szakképzésbe történő belépés feltételei

Bemeneti kompetenciák:

  • Szakmai előképzettség: 34 811 04 Szakács
  • Előírt gyakorlat: a szakács szakma munkaterületén a szakirányú képesítést megszerzését követően 2 év
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
  • Pályaalkalmassági követelmények: nincsenek
Szakmai követelmény-modulok Tantárgyak
Táplálkozási alapismeretek

11517-14

Táplálkozás-élettani ismeretek
Diétás ételkészítési ismeretek
Diétás ételkészítés

11516-14

Diétás ételkészítési gyakorlatok

Várjuk és gyűjtjük a jelentkezéseket. Kellő létszám esetén keresztfélévben vagy szeptembertől indíthatjuk a képzést.

Feltétel:
  • szakmai és egészségügyi alkalmasság
  • a legmagasabb iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány másolata

A szakmák bővebb leírását lásd a jobb oldali menüben!

A jelentkezést személyesen, telefonon is meg lehet tenni. Iskolánkba el kell juttatni egy kitöltött jelentkezési lapot.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 Elérhetőségeink:

 Szekszárdi SZC
Vendéglátó Szakképző Iskolája

7100 Szekszárd, Szent István tér 15-17.
Telefon/fax: Tel.:74/510-172
E-mail: titkarsag@vendeglato.szekszardiszc.hu
Honlap: http://vendeglato.szekszardiszc.hu
Facebook: Vendéglátó Iskola

 

Megosztás ezzel:
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print