Tanfolyam

Iskolánkban lehetőséget biztosítunk vendéglátással kapcsolatos tanfolyamok elvégzésére.

Barista tanfolyam

Hegedüs László barista és az Umami Coffee Roastery tulajdonosa vezetésével

Hegedüs László vagyok, barista, barista oktató és az Umami roastery kávépörkölő tulajdonosa, pörkölője. 11 éve kezdtem el a kávéval foglalkozni, megragadott, hogy milyen szenvedéllyel fogyasztják Olaszországban az emberek a kávét. Célom, hogy a 11 év alatt megszerzett tudást és tapasztalatot megosszam a tanulókkal és segítsem itthoni munkájukat, hogy minőségi kávét tudjanak letenni a vendég elé.

A tanfolyamról:

Barista tanfolyamunk 6*3 órából áll. Első óra elmélet, ahol szóba kerül többek között a kávé eredete, elterjedése, magyarországi és külföldi kávékultúra, különböző kávékészítési eljárások, kávé feldolgozás, pörkölés és rengeteg hasznos információ. A maradék 5 óra pedig az espresso technológia megismerése és elsajátítása. Majd betekintés a latte art világába.


Mixer tanfolyam

Galambos Péter, Grand Marnier magyar bajnok, a Koktél patika vezetője oktatásában

Galambos Péter vagyok, a Koktél patika vezetője. Önállóan 14 éve foglalkozom rendezvényekkel és 12 éve kevert italokkal. A Bols mixer akadémia kötelékében bármixereket oktatok 2009 óta. Munkatársaim ebből fakadóan saját tanítványok. Fontos számomra a rendezvény hangulattal való megtöltése, de a vendégek maximális minőségbeli és elegáns kiszolgálása.

Bármixer tanfolyam:

A Képzés a Bols mixer akadémia keretein belül történik. Az iskola közép Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű képző intézménye. A tanfolyam 10 hetes időtartamú és 8 alkalom gyakorlatot valamint 2 alkalom elméleti oktatást foglal magában. Az órák alatt a tanulók 40 db receptúrát tanulnak meg vizsga szintre felkészítve és ezen felül még körülbelül 15 db. receptúrát érdekesség ként min pl. az uborkás gin fizz. A tanfolyam végén pedig sikeres vizsga esetén nemzetközileg elismert több nyelvű diplomát kapnak tanulóink.

 

 

Megosztás ezzel:
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print